Vad gör man?!

Det blev en mycket lyckad kväll för mig. Lillan somnade redan kvart över 7 o har fortfarande inte hört av sig. Risken finns att det blir en tidig morgon imorrn. Men just nu är det värt det :) Tittade på Let´s Dance o åt ostbågar. Mums! Tycker det är rejäl klasskillnad på dansarna. Det finns ett A-lag o ett Ö-lag eller nåt sånt. Hoppa bara resten av svenska folket tycker så oxå. Det brukar ju kunna vara lite si o så med det där.

När M kom hem blev det lite Guitar Hero. Vad gör man när man är bättre än sin sambo och det uppskattas sådär av densamme? Jag kan ju inte rå för att jag klarar låtarna bättre än han! Fast jag förstår, jag skulle nog oxå bli less om inte jag klarade nåra låtar :( Men det är ju sjukt kul! Tur att jag har Alicia om dagarna som sysselsätter mig, annars vet jag vart jag skulle sitta. Börjar bli skapligt haj på Medium o har faktiskt fått fram många låtar *stolt*

Ska nog krypa till kojs nu ifall att. Tvivlar på att det blir nån sovmorron imorrn..
Sov så gott alla söta.
Kram.

Medges ej!

Står i kassan på ICA. Drar kortet. "Medges ej" Nähäpp, så stod man där snopen med svansen mellan benen.. Tur att man har karln i samma lokal som kan lösa ut en. Rusar hem o undrar vad det är frågan om. Kollar kontot, jorå där finns pengar. Men vad fasen!! Kommer på att, visstja jag har ju fått nytt kort o när det inte är samma kortnummer som på gamla kortet måste man aktivera själv. Jaha o hur skulle jag kunna veta vad jag hade för nummer på gamla kortet när bankomaten åt upp det förra veckan. Nåja, som sagt är det tur att jag var på ICA o ingen annanstans. Det blev inte så pinsamt nu, de flesta där vet ju vem jag är... :)

Morfis porfis har spikat klart taket idag, mattläggarn har varit här o mätt o snart så ser jag slutet i tunneln. Äntligen!

Jag, Alicia, Sofia o Flisan var in o lekte o sjöng lite idag på Mariagården. Akta´re vad dålig man är på barnsånger! Får nog åka in lite oftare så kanske man lär sig nån så småningom. Jag kan ju dom här gamla klassikerna men när det kommer till nymodigheter då är jag lurad :) Det blev inte så lång lekning idag för Alicia bestämde att hon inte behövde sova nåt innan vi åkte så hon blev SÅ trött efter ett tag. Jag satte henne i bilen o körde ut från parkeringen. Sen sov hon! :) Skruttan! Vaknade visserligen när vi kom hem igen men somnade om efter hon fått lite lunch.

Jahapp, så blir det änkekväll igen då! Tycker det är sådär halvkul när M jobbar kväll. Det är ju skönt om lillan somnar i tid, men det blir ensamt oxå. Idag har han jobbat 9-21. 12 timmar! Borde inte vara tillåtet tycker jag! O i helgen har han inventering så då ser vi inte mycket av han heller :( Får se om jag o toker åker ut till Bergvik o tittar på när lillasyster spelar innebandy. Dom började redan kl 9 men antar att vi är vaken så då kan vi lika gärna åka dit en sväng.

M hade fjäskat igår o köpt hem ostbågar. Älskar! Både honom o ostbågar :) Men fick ju inte äta igår så gissa vem som ska frossa ikväll :) Det har faktiskt gått ganska bra med den häringa "diet"historien. Har faktiskt inte ätit nåt "gott" på veckorna på... 3 veckor tror jag det blir nu. Faktiskt inte godis alls på så lång tid. Måste nog ringa farbror doktorn imorrn. Måste vara nåt fel på mig :) Lite dip o ostbågar (ja inte tillsammans) på helgerna o frukt o bär på veckorna. Går riktigt bra. Frysta bär är underskattat som godis. Mumsade frysta rödvinbär igår. Smaskens! Nu är det bara lite motion som fattas. Köpte ju träningskort men det är ju inte välanvänt om man säger så. Mattias tycker ju att vi ska träna tillsammans och då blir det hela lite krångligare. Annars skulle man ju kunna åka på kvällarna bara han kommit hem. Men men, måste ta tag i det där nu. Det är ju snart Beach 2009 :D

Ska gå o försöka sno ihop lite mat åt mig först o sen lite välling till lillan.
Kanske kommer en sväng till innan kvällen är slut.
Ha det gött så länge.
Mys.

Sköönt!

Åh så skönt det är med lugn o ro! M är fortfarande på jobbet o lillan somnade redan kvart i 8 o har sen inte gjort ett ljud från sig. Var nyss o tittade till henne o det såg SÅ skönt ut där hon låg o snusade. Det finns inget som slår en sovande bebis. Såå mysigt.



Vad säger man.. Utslagen hjältinna :)


Idag har inte hänt så mycket. Var ut till mamma o hälsade på en liten stund mitt på dan. När vi åkte hem följde pappa med o spikade nån bräda i taket. Imorrn tror jag morfis skulle komma o spika lite "så vi blir klar nån gång" (morfars egna ord) Vad gjorda jag/vi utan min snälla goa familj. Dom ställer alltid upp om dom kan o annars oxå :) Jag hoppas att jag kommer att finnas där för Alicia, o eventuella syskon till henne, i framtiden.

Imorrn följer Sofia o Flisan med mig och lillan till Mariagården i stan. Kul, så får monstren leka av sig lite o mammorna får vila :) Hur mycket vila det nu kan bli på ett ställe med massa barn. Vi slipper i alla fall roa för en liten stund.

Nä, ska nu kolla lite på min favvo-kock. "Vad blir det för mat?"-Per. Älskar när han lagar mat. Det ser så gott ut!

Ha det gott allahop o sakta ner lite nu inför helgen.
Puss o mys!

Lyckat party!

Puh, nu är alla människor borta :) "Kul att ni kom, skönt att ni gick" Närå, det var lyckat. Lite mycket tjatter bara o lillan var alldeles matt. Somnade nästan i famnen till slut. Tog bara en minut när vi gjorde kväller så sov hon.

Idag har det varit en bättre dag. Tur! Det är svårt att se när man är uppe i det, men det är ju faktiskt så att efter varje regn så kommer det solsken. M har ju varit ledig idag, pappa å morfar har varit här o snickrat lite åsså har jag ju haft party på kvällen. Så det har inte bara varit tråkigt o inte hänt nåt. Antagligen därför det varit bättre. Måste bli bättre på att sysselsätta mig själv helt enkelt.

Längtar faktiskt lite till måndag då det är dags för jobb igen. Fick dock höra lite skit idag om samtalsstress och så, men skulle det bli så då får jag väl gå hem igen. Det är inte värt att gå dit om man inte ska må bra av det, även om det bara är för en dag i veckan. Men jag hoppas att det kommer att gå bra. Det ska bli så kul att träffa alla gamla, även om det inte är många kvar :)

Har varit till farbror doktorn med lillan idag oxå. Hon vägde 8300 o var 72 lång. Cirka omkring, det var nåt gram o millimeter hit o dit, men.. Fick lite tips o så om allergin. Doktorn tyckte vi skulle avvakta ett bra tag till med mjölken o fisk som jag funderat över (eftersom jag är allergisk) tyckte han oxå vi kunde vänta med ett tag o när det var dags fick gärna komma dit o äta ifall hon skulle reagera lika på det som hon gjorde med mjölken. Bra! :) Lillan var så duktig hos doktorn o var riktigt intresserad av stetoskopet när han skulle lyssna på henne. Men klämma o känna på magen, det kunde lika gärna ha hoppat över om man frågar henne. Det var inte poppis.

Nu ska jag o M krypa ner i sängen o titta på ett avsnitt med Amazing Race. Riktigt skoj "serie", man blir riktigt sugen på att resa o se saker.

Hörs o ses. Kanske imorrn.
Kram från mig.

Bad day!

Idag har inte varit nån bra dag. Det har varit en sån där dag då inget är roligt. Alicia har sovit dåligt o haft humör därefter. Jag har känt mig bara helt ur form och lessen. Känns som om inget kul händer. Visst, bygget är snart klart o så, men allt är bara som vanligt o tråkigt. Jag VET att jag måste bjuda till själv oxå men vad göra när man är hemma jämt, M har bilen o man har en liten att ta hand om? Det känns som om det enda jag gör är att plocka upp efter andra. Jag känner mig alltid trött o gnällig. Det är inge kul. Särskilt inte för Alicias skull. Jag vill ju vara glad o orka leka. Vart tog mammas egentid vägen?! Skulle vilja ha semester från livet en stund o bara få vila o vara jag. Inte mamma, inte sambo utan bara Anna som kan göra vad hon själv vill när hon vill. Om så bara för en dag.

Jaja, till veckan börjar jag jobba i alla fall. Bara en dag i veckan till att börja med men då kommer jag i alla fall hemifrån en stund o får vara Anna. Blir väl desto mer att göra när man kommer hem men det kan det vara värt...

Imorrn vankas det läkarbesök för lillan. Liten koll angående hennes mjölkallergi. Får se om farbror doktorn har nåt bra att komma med.

Jaha, nu kommer M ner med monstret igen. Klockan är ju bara 10 så varför ska en liten bebis sova redan?! Hopplöst. Ska ta över så får vi se om det hjälper.

Hörs imorrn om jag orkar kliva upp.
Kram.

Tokig bäbis säljes... :)

Det blev Guitar Hero igår kväll. Akta´re vad kul det är! :) Men Bea, vi är bara på medium så känner du för att hjälpa till så är du mycket välkommen :)

O snön bara fortsätter att komma. Måtte det ge sig snart. M var ute o skotta o var måttligt road när han kom in. Det hade tydligen varit lite tungt. Vilken tur att inte jag erbjöd mig som jag tänkte..

Idag har väl inte hänt så mycket. Fick äntligen bort julgardinerna uppe. Nu är det vår på övervåningen oxå. Passade även på att dammsuga där uppe. Det behövdes verkligen!!! Annars har vi mest pyst runt o lekt me Alicia idag. En unge som förövrigt blev som besatt av djävulen nu på kvällen tror jag. Hon var så trött, så trött stackarn men hon kunde inte slappna av. Hon skrek o grät så hon blev alldeles svettig. Så brukar inte hon vara. Till slut, vid tio-tiden lyckades hon somna efter att jag suttit med henne i famnen o sjungit för henne en bra stund. Snacka om utmattad. Både hon o jag.

Imorrn bär det av till Färghuset o kolla på matta till hallen. Förhoppningsvis hittar vi nån som det klickar med direkt.

Ja, ska väl försöka komma i säng nu åsså hoppas jag att alla håller tummarna för att våran lilla galning sover ikväll så att mamma o pappa oxå får sova :)

Sov gott.

Nu är det jul igen!

Inte riktigt kanske men vinter fick vi så det står härliga till. Fast jag vet ju inte om jag tycker det är så härligt. "Ovädret" slog till lagom tills vi skulle hem med brädor o grejs från COOP. Pappa skulle hjälpa oss att frakta o blev tvungen att åka med ena fönstret öppet lite grann. Lyckat! Till råga på allt så halvvägs hem fick han punka! Hur ofta händer det?! Men i snöstorm, DÅ händer det. Nåja, hem kom alla saker så nu ska det bara upp på väggar o i tak. Åh, jag längtar tills det är klart!

Någon som vill köpa en snart 9-månaders flicka för sådär 50 öre? Det är nästan så att jag kan betala samma summa för att ni lånar henne för obestämd framtid. Hon har varit helt på viset sen hon sov eftermiddasluren. Förhoppningsvis är hon bara trött så hon somnar efter nattning o sover jättesnällt o lugnt hela natten. Åh, vad jag trodde på det där själv :)

O det där skåpet från JYSK dök då inte upp igår heller. Måtte dom komma med det måndag eller tisdag. Ska ju ha party här på onsdag o då skulle jag vilja ha det fint. Alla som vill är välkomna på ljusparty på onsdag 18.30. Absolut inga handlingskrav men kul om ni vill komma o fika. Då har ju lixom jag gjort mitt o bjudit folk i alla fall.

M ger tokan lite välling nu så får vi se om hon vill somna. Hoppas hoppas hoppas. I så fall kanske det blir lite Guitar Hero :D Har ju inte spelat på hela veckan. Eller jo jag var hem till lillasyster o spöade henne i 3 låtar :) Men jag vill ju spela lite hemma å så jag kan få lite nya låtar.

Återkommer kanske senare. Beror lite på vad som händer under kvällen.
Ha det så lördagsmysigt alla mina vänner o alla jag inte känner.
Pöss.

Idag är det torsdag. Hela dan!

Det blev byggning igår redan. Pappa var här så nu har vi ett fullt fungerande innegolv i ny-hallen. Såå skönt. Nu är det bara det lilla problemet att slåss med Mattias om vilken matta vi ska ha där. Tur att man är stark :) I helgen ska vi åka på COOP o köpa material till tak o väggar o kanske så kommer pappsen då oxå. Då går det fort serrö!

Det är hemskt, men det är nästan så att jag längtar efer att få börja jobba lite. Jag känner mig som en hushållerska här hemma. Idag har jag dammsugit o torkat golvet på nedervåningen, lagt i o hängt en tvättmaskin (ja alltså inte maskinen i sig utan innehållet *ler* tänk va jag är kul). Jag har diskat en full diskbänk med disk o hela tiden jagat en bångstyrig unge! Det är inte kul längre :( Jag tror Mattias förstår men ändå inte hur det är att vara hemmafru. Han ställer ju inga krav eller så på att jag ska göra allt det här o säger att han förstår att det är tidskävande att jaga henne, men.. Åsså tar ju på mig att jag ändå kan göra det när jag är hemma, så jag får väl skylla mig själv. Är ju inte sådär jättebra på att be hjälp som vissa kanske vet :) Blir intressant att se vem som kommer göra hushållsarbetet den dan jag börjar jobba "på riktigt".

Imorrn blir det, förhoppningsvis, lunch på stan me Jempa o kanske Kicki. Skönt att komma ut lite. Hoppas skåpet från JYSK kommer oxå. Vi köpte ett skåp där före jul. Riktigt tjusigt.. ändå tills vi kom hem. Snett o vint, så luckorna inte gick att öppna. Vi var dit o klagade o vet ni vad dom ber oss göra. "Kolla med vinkelhake så att bakstyckena sitter rakt." Jaha, och var i beskrivningen stod det?!?!? Nåja, vi åkte hem o kollade med vattpass (heter det så?) o det var rakt på sidorna o rakt uppepå men luckorna går likförbaskat inte att få till så dom går att öppna utan att dom tar i nånstans. Tillbaka till JYSK o jorå, dom skulle beställa ett nytt skåp. Men kunde vi vara så snälla att plocka ihop det gamla så dom kunde ta tillbaka det? Åsså blir vi tvungna att snickra ihop ett nytt. Jag säger bara, tacka vet jag IKEA! Synd bara att det inte fanns nåt där som vi tyckte passade.

Ska krypa ner under täcket nu. Inte vidare trött men kommer bli imorrn. Ny dag, nya kilometrar att jaga Alicia :)



Men vad gör man inte för en sån här sötnos?
Sov så gott alla glada o alla ni småsura :)
Pöss.

Bygget snart klart.

Igår var vi barnlediga! Alicia sov hos mormor o morfar. Gissa vilka som somnade i soffan framför en film halv 10. Jojo, snacka om att slappna av :) Det är till att utnyttja tiden när man kan.

Idag har jag fyndat ordentligt på Lindex åt lillan. Halva reapriset resulterade i 13 plagg som på ordinarie rea skulle ha kostat 730 kronor ca. Halva reapriset, då var vi nere på 365:- Jag hade ett tillgodo på 179:- så ur min plånbok försvann bara 187,50. Helt okej! :) Så skulle det vara alltid.

Hämtade sen stumpan hos momme åsså åkte vi hem o busade.

Nu har snickarna snickrat klart. Min snälla pappa kommer hit på söndag och hjälper oss klart med golvet o sen är det nästan klart!! Lite tapet o panel o mattläggning o inredning o... Jaja, men nu är skalet helt klart iaf. O SÅÅ fint blir det!



Här är från i höstas när skalet började byggas. Snickar-Anders o min pappsen som fixar o donar.




Pappa är "inramad".


Snart kommer M hem från jobbet. Då blir det nog sängen ganska snabbt. Tror det blev för mycket sömn inatt. Har varit helt såsig hela dan.

Ha det gott.
Pöss.

Händelserik dag!

Gårdagen ägnades åt att byta gardiner i rummet nere. Det blev vårigt, ljust o fint. Nu låter det ju kanske lite knas att det ska ta en hel dag, men det pysslades med lite annat oxå o när man har en 8månaders som precis lärt sig "krypa" o gärna vill "hjälpa till" med allt man gör så tar allt helt plötsligt mycket längre tid :) Lite svårt att förklara att sladden till strykjärnet inte är den bästa leksaken.

Idag har vi varit på grattis-till-avklarad-sjuksköterskeutbildnings-kalas hos Kicki. Hon tog studenten igår så idag vankades det smörgåstårta o kaffe i Rengsjö. Lillan verkar inte vara allergisk mott missen där. Nu var ju kattstackarn utslängd för att det kom allergimänniskor dit men ändå :) Har hon tur så behöver hon inte dras med allergi som mor sin.

Kicki fick Efva Attling-smycke av oss flickor

Kicki fick Efva Attling-smycke av oss flickor.




Mmm, smörgåstårta. Gooott!!




Alicia o Kicki slår sina kloka ihop. Sötisar!


Sen hann vi bara hem o hälla i lillan lite välling så gick vi över till grannen o blev bjuden på tacos. Tack så mycket! Vi stod i alla fall för efterrätten, rödvinbärspaj som "Vad blir det för mat?"-Per gjort på TV. Den blev helt okej faktiskt, men jag har inte för mig att den såg lika kladdig ut på TV. Men men.. Det smakte ju i alla fall bra så..



Alicia o Felicia hjälps åt att sabotera :)


Lillan o Flisan "lekte" o busade så när vi kom hem var Alicia alldeles slut. Hon hann precis få i sig lite kvällsvälling, men när hon fick nappen o snuttefilten då var det tvärnit! Tokslocknade i knät på mig. Så då kunde mor o far leka lite med sitt nyinköpta Guitar Hero. Jag säger bara: "Köp inget sånt!" 3 timmar bara svischade förbi och nu känns det som om ögonen blöder o jag har kramp i fingrarna. Det får nog bli spelförbud på vardagskvällarna, annars kommer jag aldrig orka med Alicia på dagarna :)

Ligger nu i sängen och mumsar på en bit mörk choklad. Det är kärlek det! Och nu är det ju faktiskt helg så då får jag :)

Dags att sussa så man orkar med morrondagen. Mattias klev upp med lillan imorse så jag fick sova en stund till. Antar att jag ska gengälda det imorrn *suck*

Sov så sött o dream sweet dreams.
Pöss.

"Ensam" hemma...

Lillan ligger o sussar (peppar peppar...) o M är på jobbet. Det är faktiskt riktigt skönt att bara vara "ensam" en stund. Att få sitta vid datorn utan att nån jollrar eller pratar med en så att man måste vara koncentrerad på helst 7 saker samtidigt. Brukar sluta sådär... Slötitta på TV o kunna välja vad man vill utan att måste ta hänsyn till att M börjar bli lite less på alla inredningsprogram jag vill se. Nä, det är skönt att vara sambo, men ännu skönare (ibland) att vara ensam-bo...

Hade besök imorse av en bekant till M´s familj som är grym på att sy. Hon hade sytt body o tights o klänning åt Alicia. Såå sött var det. Tyvärr är där rökare i familjen så det blev tvättkorgen direkt med kläderna men ska fixa kort på snuttan i ny-kläderna sen så ni får se.

Imorrn kommer morfis porfis en sväng igen. Skulle göra klart (tror jag) innerväggarna så snickarn kan göra sitt till veckan. Hoppas verkligen han kommer nu då. Det har varit lite sisådär med den där hantverkarn. Han har varit sjuk åsså har han haft jobb som tydligen varit viktigare än min lilla hall på sådär 5 kvadrat. Kan inte förstå... :)

Ska passa på att surfa in på bloggarna jag följer slaviskt innan M kommer hem.
Må så bra alla go´ingar.
Pöss.


Gokväll.

Idag blir det nästan bara hej o gonatt. Ska få lite massage innan sänggående, har så förbaskat ont i huvet så förhoppningsvis släpper det lite.

Som sagt har morfis, porfis varit här idag och snickrat med M. Innerväggarna siter nu på plats, nästan alla, så nu väntar vi på "den riktiga" snickaren som ska komma o hjälpa till med tak o golv. Längtar, längtar, längtar tills det blir klart. Mysigt att inreda o välja tapeter o dona. Nu är det ju inte så stort men ändå :)

Nu tjoar lillan *suck* Hade ju hoppats att hon somnat så jag kunde få en massage o sen krypa till sängs. Jajamen nu kommer busfrö o pappa ner. KLARvaken! Den mindre av dom alltså :) Somnar förhoppningsvis om snart igen.

Jag ska ta över vyssjandet nu så pappsen får vila lite.
Hörs imorrn eller senare.
Pöss.

Träningsnarkoman...

...kommer jag aldrig bli men idag vart det promenix med grannen o Flisan (ja, hon är ju förstås oxå granne) *ler* Nästan en och en halv timma var vi ute. Känner mig SÅÅ duktig. Inte har jag ätit nåt onyttigt heller. Blev sjuukt sugen på nåt smaskigt på kvällen och gick o hämtade... ett äpple!! Inte riktigt vad jag var ute efter men har man lovat sig själv så har man. Får väl se hur länge det hålle den här gången :)

Sen har syster varit här idag o busat med lillan. Hon följde med oss på Kappahl oxå. Skulle fynda lite på rean åt lillan, men det bidde inte så mycket. Sen följde Åsa med hit o Alicia fick bada lite. Det är så konstigt; varje gång Alicia badar måste badrumsgolvet moppas. Det ser ut som det varit vattenläcka eller nåt :)


Såhär glad blir hon av att bada i mormor o morfars badkar!

Här får Alicia låna mormor o morfars badkar. LYCKA!


Imorrn kommer min snälla morfar o hjälper M att snickra på vår nya hall. Längtar verkligen efter att den ska bli klar. Skönt att få nånstans att göra av skor o sånt.

Nä, nu är det nattinatti tror jag. Kanske orkar bläddra i nån tidning eller så.
Ha det så gott.
Pöss.

Playdate

Lillan har haft playdate. Grannen kom över med deras lillan. Alicia tycker det är så skoj med andra småttingar. Det syns. Och mammorna tycker det är skönt med lite vuxet sällskap ibland :) Visst blir det mycket bebisprat oxå men ändå ...

Annars har det varit en lugn och slö dag idag. Sista pizzan på länge har ätits idag. Nu får det vara nog på dumheterna! Ska vräka i mig chips o mums nu för imorrn är det slut, då börjar mitt nya liv... För vilken gång i ordningen vet jag inte, men den här gången SKA det gå :)

Imorrn börjar M jobba efter nästan 3 veckors ledighet. Ojojoj, hur ska det gå?! Har ju blivit lite bortskämd nu att man inte behöver springa VARJE gång lillan gapar. Men det ska nog bra. Får försöka roa oss ändå. Åsså är han ju faktiskt ledig varje onsdag så då får han tjänstgöra, så får jag vara "ledig" :)

Å jag ska ringa mitt jobb imorrn och erbjuda mina tjänster fr o m februari. Ska börja jobb en dag i veckan har jag tänkt. Skönt att komma ut och vara Anna, och inte bara vara mamma. Har egentligen ingen lust att jobba där jag gör men vad gör man. Jobben växer ju inte på träd direkt. Får väl fortsätta slita tills något annat, bättre dyker upp.

Nä ska nog krypa till sängs snart. Lillan gjorde morron 5.30 i morse så det börjar bli lite slitet nu. Trots middagslur så har jag varit zombie hela dan.

Ha det gott och ha en härlig ny vecka.
Pöss.

Åh

..vad det var härligt väder idag !! Blev en promenix på en o en halv timme med karln och lillan. SÅ härligt!

Annars inget särskilt på G idag. Var till mamsen o pappsen en sväng på kvällen så lillan fick leka sig trött med morfar. Hon verkligen avgudar sin morfar. Så kul att se!

Blev en kortis idag, men det blev i alla fall nåt :)
Trött nu o ska gå till sängs.

Nattinatti alla trötta o alla ni nattugglor.
Pöss.

Hemma igen

Svärmor är hemma, jag är hemma och nu är det dags för sängen.

Nattinatt allihopa.
Pöss

Dra på trissor

Det blev faktiskt träning! Och attans vad ont i kroppen det gör idag (dan efter). Det är bara att tänka positivt, imorrn är det förmodligen värre :) Ska försöka komma iväg då oxå för att mjuka upp den värsta stelheten.

Igår åkte julen ut oxå. Lika skoj som det är att plocka fram allt så är det skönt att ta bort det. Mitt julpynt består nämligen av 5 banankartonger med blandat pynt. Stort som smått, bara det det är tomtar. I LIKE! Så när mina tomtarna är borta blir det sådär skönt och nästan städat på en gång. Lite lessen blir jag dock, ett helt år tills favvo-tomtarna ska tas fram igen
:´(

Har "nyss" , som halva Sveriges befolkning antar jag, tittat på Lets Dance. Hmm, jorå jag ska nog hitta nån favorit i år oxå. Hade i förväg bestämt att jag gillade Magnus Samuelsson och jo, han dög. Sen blev jag glatt överraskad av Mojje, han var ju riktigt bra! Hasse Aro var mest stel och Carl-Jan... Nja, har väl liite svårt för män som är kvinnligare än kvinnorna...

Lillan har börjat komma på grejen med att krypa!! Eller krypa och krypa, men framåt tar hon sig i alla fall :) Hon "kryper" med ett ben och lixom knuffar sig fram med den andra foten. Förhoppningsvis har hon glömt det till imorrn, hon får inte bli så stor!

Jahapp, ska fördriva tiden med att bläddra bland lite bloggar. Man kanske skulle ta å leta upp den där Blondin-Bella?! Antar att hon kommer dra åt sig nåra läsare i och med Lets Dance. Hm, får se om jag blir en av dom. Ska åka å hämta svärmor senare som är hos nåra bekantingar. Hoppas hon inte blir hela natten bara...

Nattinatti.
Ses snart igen.
Pöss.

Jaha

Så har då även jag blivit blogg-nörd! Har varit smått "bloggberoende" ett tag så jag tänkte att nu är det dags att bidra med en egen.

Så, då är första inlägget på G. Får ta itu med design o hur man stoppar in bilder o sådär imorrn. Eller får se vad som hinns med? Ska ju försöka ta mig iväg o träna imorrn. Ska äntligen iväg efter ett långt uppehåll. Eller vad det nu kallas när man köper träningskort, tränar 1 gång o sen blir sjuk? Men nu är det dags. M är fortfarande ledig så han får oxå följa med. Lillan lämnar vi hos farmor. Skönt att vara sig sjäkv för en stund :)

Nä, nu är det läggdags. Hoppas det blir en lugn natt.... Jag hann inte ens skriva klart det där så tjoades det inifrån Alicia. En lessen bejs ville ha nappen o som tur var verkade hon somna om på en gång. Nytt försök: hoppas det blir en lugn natt så man orkar träna imorrn TA I TRÄ. Så, nu ska hon nog sova. Jag har ju tagit i trä och allt.

Natti natti.
Får väl se om nån kommer att titta in.
Pöss.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0