Lördag hela veckan

Det blev ingen promenix idag fastän det var så fint väer. Vi åkte in o hälsade på Stockholmarna som var hemma o hälsade på. Alicia bara älskar sin kusin. Det är så kul att se hur hon skiner upp när hon ser han. Var oxå o kollade på tapeter till hallen. Hur kan det komma sig att en sketen rulle tapet kan kosta 550:- ?! Hittade ingen jag direkt fastnade för. Fanns nån som jag kan tänka mig, däribland 550:-´srullen. Vi får väl se, vi behöver ju bara 2-3 stycken, men känns ändå tråkigt med så mycket pengar. Mamma o pappa kom på kvällen. Dom blev bjudna på mat o pappa hjälpte till lite med golvlister o panel i hallen. Med risk för att vara tjatig så.. Det blir så fint!

M åkte till grabsen ikväll så det har varit en lugn o skön ensamkväll. Alicia är bättre i hostan. Nästan inte hostat alls ikväll o sovit ganska lugnt. Jag har slöat i soffan o spelat lite Guitar Hero. Nästan klarat alla låtar på Medium o kaxig som man är så tänkte jag prova en låt på Hard. Men.. Nä! Ska nog öva lite mer på Medium jag :)

Ska lägga mig nu ifall Alicia vill vakna 6.20 imorrn igen... Ska försöka måla lite i nyhallen imorrn o förhoppningsvis kan jag sparka liv i karln jag bor med så han sätter klart panelen där ute :)

Sov så gott. Det kommer jag absolut att göra. Hur trött som helst. Varför blir det så att när jag är ensam vill jag lixom passa på att vara ensam fastän jag egentligen borde lägga mig mycket tidigare för att orka? Jag vet ju att jag kommer vara medvetslös imorrn. Men men...
Snark på er!


Vååår!

Ja, så kändes det i alla fall ute i solen idag. Jag o lillan tog en promenix över en timme o det var himla skönt! Skulle ju haft kameran med men förhoppningsvis blir det lika fint imorrn. Igår var en tråkig dag. Alicia var på riktigt på viset o jag hade ingen ork att roa. Så det var mycket gråt o tandagnisslan i radhuset igår. Idag har lillan sovit bättre o därför oxå varit piggare. Jag har varit gladare tack vare ljuset ute o vi har kommit bättre överens min dotter o jag.

Alicia har vart snorig hela veckan o har även börjat hosta lite grann men nu ikväll så gav det sig aldrig för stackarn. Vi pallade upp i sängen o sprang med vatten men inget hjälpte. Ringde till slut till rådgivningen o gissa vem slutade hosta...? Är det inte typiskt! Alltså jätteskönt för alla inblandade, men är det inte alltid så? Är man sjuk o går till doktorn så blir man frisk! Fick i alla fall veta att hon inte fick rekommendera, men att vi kunde ge lillan Mollipect om det var så att hon fortsätter hosta. Bra att veta!

Helgen blir nog lugn. Mattias ska eventuellt träffa grabbsen imorrn o spela kort o dricka öl. Visst, tråkigt att vara ensam men bra att han gör saker på egen hand så att inte jag får dåligt samvete om jag vill göra nåt själv.

Slutar kvällen med ett litet skojigt test som jag "snott" av en jobbarkompis. Googla på ditt namn + "är" o skriv av de 5 första resultaten du får. Här är mina:
Anna är online (joorå)
Anna är årets lucia (hm, visste jag inte)
Anna är bitter (kan vara, men inte just nu)
Anna är modell för en kväll (ojdå!)
Anna är mycket pedagogisk (kan behövas i framtiden)
Lite sådär fånigt, men kul :)

Ska nog lägga mig nu ifall lillan kommer på att hon tänker börja hosta igen, har inte hostat på över en timme nu, men... ta i trä...
Sov så gott o ha en riktigt go´ helg.
Kramar..

Skämmes...

Uscha, nu får jag dåligt samvete.. Jag har ju inte skrivit på så himla länge! Om vi börjar med lördan så var det en mycket lyckad kväll som tyvärr slutade med huvudvärk för mig o hemgång när resten gick ut på krogen. Så här i efterhand var det väl det bästa, men just då var det trist. Dagen börjades med lunch på tacobaren med nåra av bruttorna, sen skjutsade jag ut Alicia till mor o far där hon skulle vara när mamsen skulle ut o roa sig :) Åkte sen upp på badhuset där det mystes i bubblet. Ahh, det skulle man göra varje dag. SÅÅ skönt! Sen åkte jag o Kicki hem till mig o gjorde oss i ordning. Tyckte att jag som bodde så nära kunde hålla mig ur vägen. 10 till tjejer skulle göra sig i ordning så då rymde jag hem till mig o Kicki följde med. Sen blev det mat o tävling o efterrätt hos Bea. Jag har aldrig o Sanning eller konsekvens hanns oxå med innan jag tackade för mig o gick hem med bankande huve.

På lördagen hämtade jag Alicia som under kvällen/natten hade blivit ordentligt förkyld hos mamma o pappa. Dom hade fått suttit med henne hela natten eftersom hon var så täppt att hon inte kunde sova annars. Inga näsdroppar hade dom heller för hon var ju inte sjuk när jag lämnade henne. Menmen, så lördagen var lugn, söndagen likaså. Tyckte så synd om lillan. Ville ju bara hjälpa henne att snyta ur allt snor, men det gick ju lixom inte!

På måndagen var det jobbdags så då fick pappsen vabba för första gången. Jobbningen kändes väl sådär meningsfull för mig eftersom våra system som vi jobbar i kapsejsade före lunch så vi kunde inte hjälpa kunderna nåt alls. Till att börja med så var det återkom efter lunch, sen blev det återkom på eftermiddan o avslutningsvis återkom imorrn. Det kom då inte igång tills jag gick hem kl 17, så...

Igår gjorde vi inte heller mycket, men lillan har börjat ta sig så nu var det lite mer fart o bus.

Idag har M varit ledig så då gjorde vi ett besök på Bokrean. Vi som alltid brukar hänga på låset när rean öppnar vid 6 på morron men i år var det inte riktigt läge att släpa upp en snorig lillan så då fick det bli besök idag istället. Hittade nåra barnböcker på Bokia som ju tyvärr var billigare på COOP när vi kom dit men jaja. Vi hade presentkort på Bokia så för oss kostade dom inget alls, men ändå surt! Det blev inga vuxenböcker i år. Har ju så inåt helsike många som vi inte läst så det var lixom ingen idé att fylla på ännu mer. Åkte på em o kollade på ett hus som mamma o pappa är lite intresserade utav. Tyvärr är det i lite risigt skick eftersom det varit bebott utav knarkare som totalförstört huset, men det har stor potential så till rätt pris så slår dom nog till. Kan bli riktigt fint om man vill o det ligger fint oxå. Kommer med mer info om det blir aktuellt.

Åsså har det då börjat... Bebisbacillerna! Lagom tills Alicia börjat ta sig så har hon självklart smittat mig. Började snora o nysa igår o imorse hade jag ont i halsen. Det är väl bara att vänja sig antar jag tills dess att hon börjar på dagis!

Nä, nu måste jag nog krypa till kojs! Har ju "äntligen" läst ut Stieg Larssons bok så nu kan jag komma i säng före midnatt. Men det blir nog inte länge. Måste nog börja på bok nummer 2 snart. Lyckades trigga läsnerven med den där boken så det är väl bara till att fortsätta :) Men va faan!!! Vad hände?! Tryckte på nåt o helt plötsligt blev hela texten kursiv. Jaja, orkar inte krångla nåt nu så det får bli så idag :)

Sov så gott så blir det förhoppningsvis ett rakare inlägg imorrn :)
Puss!

Plötsligt händer de!

Så har då äntligen Bravida varit till oss! Det var tydligen kompressorn som behövde bytas ut.. På en 2 månader gammal maskin!? Det första teknikern sa när han kom in var "Oj.. vad det låter!" Jo, det gör ju lixom det. O nu ska vi få vänta på nya kompressorn i ca 2 veckor. Jaja, nu har ju i alla fall nån varit till oss.

Lillan har lärt sig att resa sig så det är nya innegrejen just nu! Till mammas o pappas stora förtret. Det krävs lixom lite mer vaktning nu. Hon reser sig mot allt o är väl inte alltid så stadig på foten om man säger så :) Men det är så kul att se henne, hon tycker verkligen det är hur kul som helst. Hon ser ju saker nu som hon aldrig sett förut!

Imorrn är det partaj! Ska bli så skoj! Skönt att komma iväg o slappna av en stund. Alicia blir i Mohed så hon har det nog bra. Eller nog förresten, det vet jag att hon har! Först så blir det bad o mys på Hällåsen o sen blir det god mat (förhoppningsvis *ler*) o god dryck o gott sällskap :) Förmodligen blir det utgång o svängning av dom lurviga.

Äh, känner att mina blogginlägg varit lite trist. Så istället för att skriva nå mer trist så säger jag gonatt.
Ha en go´ helg!

Säsongsstart

Var idag på stan o skulle leta nåt snyggt att ha på mig på lördag, men skit alltså vilken stad vi bor i. Hittade inte nåt! Är inge skoj heller att prova kläder när man inte ser ut som man vill.. :( Måste försöka komma igång o träna nu så det blir ordning på torpet. Men även om jag vill gå ner lite i vikt o bli lite mindre slapp i kroppen så finns inte den riktiga motivationen där så det är riktigt svårt att motivera sig att komma iväg.

Kom hem från stan o käkade lunch, sen kom mor o far förbi. Pappa hjälpte till att börja sätta panel o det blir SÅÅÅ fiiint. Nu måste jag o M komma iväg o välja tapet. Vill ha nåt vitt o svart-mönstrat. Tror det skulle passa ihop med gamla hallen, så dom hör ihop bra.

Ska bli skoj på lördag. Inte så ofta man kommer ut bland normalt folk nu för tiden (hur normal flickorna nu är *ler*) så det ska bli skönt. Lillan ska sova hos mormor o morfar eftersom M ska jobba på söndag. Ifall jag inte är så pigg så kan det vara skönt att få vila :)

Nu börjar Greys Anatomy så nu säger jag gonatt.
Gonatt!!

Jobb!

Första bloggningen från jobbet. Det går väl sådär. Alltså inte att blogga, det går prima! :) Jobbningen går väl sådär.. Det går, men sakta.. Grejer finns inte där dom fanns förr o rutiner har förnyats. Åsså är allt bara allmänt förvirrat.

Nåja, har gjort halv dag nu o sen gör ju jag helg, så det är lugnt.

Kanske blir en bloggning när jag kommer hem igen. Nu är det dags att slita igen efter lunch.
Kram o hej.

Borta bra...

...men hemma är väl ändå absolut bäst?! Kom hem igår vid 18-tiden efter 3 nätter i storsta´n! Det har varit jätteskoj, men ändå är det skönt att komma bort från stöket o hem till lugnet. O då menar jag inte bara storstadsstöket. Vi har ju sovit hos M´s bror med familj som bor därnere i förorterna o det är väl kanske inte lugnaste familjen att bo i. Litet trångt radhus med en 4åring som är mera vild än lejonen i djungeln *suck* Vi kan tycka att Alicia är om sig o kring sig ibland men... nä! Alltså, jag är absolut inte någon pedant o kan ha ganska mycket saker framme, men det övergår mitt förstånd hur en o samma familj kan ha SÅ mycket saker. O på en o samma plats! Det var saker staplade på varann överallt. Det gick inte att få plats med en enda sak till på diskbänken, i badrummet låg det lakan o täcken gud vet vad ovanpå tvättmaskinen o i vardagsrummet var det näst intill snitslad bana fram till soffan. Nåja, vill dom ha det så, men jag tyckte det var skönt att komma hem till mitt.

Nåja, måste ju skriva lite om chokladprovningen. Jag o M tog pendeln in till stan, upp på Söder åsså skulle vi leta Timmermansgatan 26.. Jaha.. o vart ligger den då? Som tur var hittade vi en snäll man som lotsade oss nästan ända fram. Fick därinne sätta oss vid bord där det var uppdukat på ett fat 7 olika små chokladbitar. Han som höll i det hela hade egna kakaoplantage på Tobago o var en riktig entusiast. När han berättat klart om hur man gör för att torra kakaobönor ska bli till smaskig choklad så var det dags för provning. O då var det inte fråga om att tugga, svälja o säga "åh va gott" utan först skulle man bryta biten mitt itu, blunda o lukta.. O sen skulle man då säga vad det luktade. Hm.. choklad kanske? Nu är ju jag inte direkt nån finsmakare av rang o tyckte verkligen det luktade choklad medan andra kände doft av både tobak, röda bär o russin. Hm.. Sen när vi väl fick stoppa go´biten i munnen då var det till att suga på den o låta den sakta smälta i munnen. "Smakar den inte lite syrligt?" Hm.. Nä, den smakar choklad! Det var i alla fall kul att ha gjort det en gång o chokladen var väldigt god.

Har annars inte gjort så mycket i Sthlm. Var till Barkarby o kikade på Outlet. Inte så shoppingsugen så det blev mest strosande.

Imorrn är det jobb som gäller o jag antar att jag inte kan "maska" en dag till utan imorrn blir det nog till att kavla upp ärmarna o svara i telefonen *suck* Närå, det ska bli ganska skoj o jag känner faktiskt inte sån stor press. Får försöka släppa kravet på mig själv så ska jag nog kunna släppa kravet från andra.

Imorrn ska jag oxå ringa o bombhota Bravida om dom inte kommer hit o lyssnar på vår värmepump som vi fick installerad före jul. Ringde för 2 veckor sen o bad dom komma hitta o lyssna o titta för den låter så mycket inomhus. Alltså grejen som sitter ute hörs ända in. Jaarå dom skulle skicka en tekniker. Jag väntade i 1 vecka o ringde sen teknikern som jag hade numret till. Nja, eftersom han åkte från Gävle så behövde han fler jobb på samma gång. Han väntade på klartecken från Söderhamns-"kontoret". Jaha, jag ringde Söderhamns-"kontoret". Nä, men dom hade pratat med teknikern och det var ju konstigt att inte han kommit än.  Men dom skulle ringa teknikern det första dom gjorde på måndag morron o det var förra måndan.. O nä, jag har varken sett eller hört nåt mer!! Det här ljudet gör mig snart tokig o jag oroar mig ännu mer för hur det låter för stackars lillan. Det är lixom ett dovt, brummande ljud konstant o när det ibland tystnar då ljummar det i skallen för att det äntligen blir tyst. Antagligen låter det pga att pumpen sitter på en trävägg på nybyggda hallen o det blir lixom vibrationer som låter. Det är vad jag tror eftersom det inte varit hit nån o tittat!  Det enda dom behöver göra är att flytta den lilla lådan ca 1 meter. Det kan väl inte vara så förbaskat svårt?!

Nåja, det är en kamp jag får ta imorrn. Åsså får jag inte glömma o ringa elektrikern som oxå lovade att komma för sådär 3-4 veckor sen. Nu är det ju inte jättebråttom att han ska hit, men jag tror jag kräks snart på hantverkare o detta lovande. Håll vad ni lovar eller ge fasen i att lova nåt. Självklart förstår jag att saker kan komma emellan men ring då o säg "Jag kan inte komma nu, går det bra senare?" Svårt? Nä!

Nä, nu har jag grälat nog o inte blev det särskilt intressant heller för er stackare som läser, men imorrn kanske det blir skojsigare.
Sov så gott, det hoppas jag att jag kommer göra. Ska ju upp tidigt imorrn så..
Kramar om allahopa! :)

BRAA bok...

Jaha, så var det past bedtime för längesen igen då! Att man aldrig ska lära sig. Men nu har jag faktiskt en bra ursäkt. har börjat på Stieg Larssons första. Ja jag vet att jag förmodligen är en av få som inte läst dom. Jag började faktiskt för längesen med den första, men kom lixom aldrig in i den, men nu ger jag den ett nytt försök, så risken finns att det blir en hel del sena kvällar. Den verkar bättre den här gången konstigt nog o den ska ju visst vara lite beroendeframkallande.




Imorrn drar familjen mot södre breddgrader... Eller i alla fall till Stockholm :) Jag fick ju chokladprovning av M i julklapp så det ska avnjutas nu. M får följa med o lillan lämnar vi av i förorten hos kusin o farbror o faster. Det blir nog bra för alla inblandade :) Får väl se om jag hittar nån dator därnere, har dom sånt i Störsa tror ni?! Annars hörs vi när jag kommer hem till verkligheten igen.

 Mmmmm...


Sov gott o dröm sött.

Trött bebis!

Hemma igen! Har varit med stumpan o busat på Mariagården. O idag  blev det verkligen bus! När vi kom var vi helt ensamma, inte så skoj. Men sen kom 2 småtjejer till, nästan exakt lika gamla som Alicia. Jättekul! Även om dom inte lekte med varann så lekte dom ju tillsammans. Det märktes på Alicia oxå att hon tyckte det var skoj med jämnåriga lekkamrater på golvet istället för sin "gamla" mamma  :)

Alicia somnade på vägen hem o sov fortfarande när jag tog henne ur bilen. Det hör inte till vanligheterna. Gick upp o lade henne i sängen o där sover hon fortfarande. Har sovit över lunch o allt, men jag tänkte att hon får sova en stund nu, så blir hon trevligare att handskas med vi matbordet sen. Det får bli lite tokigt ibland :)

Ska nog kanske passa på att äta lite lunch jag oxå innan tokan vaknar. Får se om det kanske blir en liten promenix sen. Ska kolla termometern först, men det kändes inte lika kallt när vi åkte hem i alla fall så kanske...
Ha det gott alla glada.
Kram.

Bra dag!

Längesen det blev nåt här. Har lixom inte haft nån lust till att skriva i helgen. Det har inte hänt nåt! Det har visserligen varit en lugn o skön helg, men det är lite tråkigt oxå när man inte gör nåt när man har chansen! Ska vi nånsin få nåt gjort här hemma så måste vi nog börja sätta fart när vi (M) är ledig.

Idag har varit en bra dag. Trots jobb :) Har "bara" lyssnat idag med, kollat runt i alla program som vi jobbar med o skaffat ihop inlogg o lösenord till de flesta så nästa måndag är jag nog så illa "tvungen" att sätta mig o svara jag med. Fick på jobbet reda på att jag har rätt till betald semester i sommar, vilket jag inte trodde eftersom jag varit hemma o varit föräldrarledig. Ca omkring 15 dagar kommer jag ha rätt till. Underbart!

När vi kom hem från jobbet så möttes vi av en underbar syn. Självklart lillan tokan, men för stunden var det ännu underbarare att se att mattläggaren varit hit o lagt in matta. Gissa om det blev skillnad! SÅÅ tjusigt. Nu är det lite panel o tapet klart så är det ju nästan klart där ute. Jippie!

Imorrn åker nog jag o stumpan in på Mariagården o busar lite. Förhoppningsvis inser hon sitt eget bästa den här gången o sover lite middag innan :)

Hoppas alla haft en lika bra dag som jag!
Puss o kram. Nu kryper jag till kojs. Jättetröttis!

Njuter!

Att man kan uppskatta ensamtid såhär?! Har ätit gott, kollat på Lets Dance del 1 o sitter nu o surfar lite o njuter av tystnaden. Pratade nyss med svärmora o lillan hade knoppat in vid halv 9, inte gjort så mycket väsen från sig o sov nu gott. Hoppas hon fortsätter så, för farmors skull. Men det är då bra lustigt! Innan svärmor ringde kom jag på mig själv med att fundera på om jag skulle gå upp o titta till Alicia för att se så att hon sov gott. Men det ligger ju ingen go´bebis uppe i lilla sängen! Samtidigt som det är jätteskönt är det oxå lite konstigt att inte kunna gå in o "lukta gonatt" innan man lägger sig :)

O vad är anledningen till all denna snö undrar jag?! Tycker det är himlans onödigt. O gissa vem som var ute o knatade i värsta snöstormen idag?! Hade bestämt igår att jag skulle promenixa in till stan o äta lunch med svärmor o har man bestämt så har man :) Visst, M hade ju säkert kommit med bil om jag bett men det var faktiskt skönt o så länge man gick var det inte så kallt heller. Alicia låg ju helt inbäddad så jag tror inte hon frös heller.

Imorrn blir det sovmorron! O gissa om jag ska sova! Nåde den som vågar ringa o väcka mig. Brukar faktiskt kunna sova länge när jag får. Visst jag kanske vaknar till men då är det bara att vända på sig o slumra om. M studsar väl upp kl 7, som vanligt när han får sova ut. Ska jobba en liten halvtimme åt pappsen. Han o mamma ska åka till Gävle o kolla på lillasyster som spelar innebandy så då "offrar" jag mig :) Kvällen står ännu obokad så vi får väl se vad som händer. Kanske bara blir lugnt med en film. Skönt det med.

Apropå film så tittade jag o M på Mr Magorium´s Wonder Emporium igår. Riktigt mysig "barnfilm": Handlar om en "magisk" leksaksaffär med en massa kufiska karaktärer. Rekommenderas för en mysig slö-kväll.

Nä, ska njuta en stund till nu innan M kommer hem från bandyn, undrar vart han tog vägen förresten? Matchen borde vara slut för längesen. Nåja, passar väl på så länge det går :)

Kram o mys.

KlantARSLE!!!

Jag o M plockade undan o körde grejer till förrådet igår. Lite julsaker, möbler o bebisgrejer som inte används längre. Riktigt skönt att bli av med det o få lite mer plats här hemma. Vad som inte är lika skönt är det bautablåmärke jag har mitt på ena skinkan sen jag vurpade i trappan med en bananlåda i famnen. Akta´re va ont det gjorde! Kände hur fötterna försvann o sen sa det pang tjong i trappan. Lite småstel idag o ont lite här o där. Uscha!

Imorse blev jag utslängd hemifrån! Mattläggarn ringde halv 9 o undrade om han kunde komma o spackla underlaget. Självklart, "när kommer du? Om en halvtimme!!!" Jahapp, det var bara o slänga på sig o lillan kläder åsså ge sig ut i vagnen. Ja, bara Alicia fick plats i vagnen alltså, jag fick gå... :) Gick in till stan o hämtade bilen åsså åkte vi ut till Söderala. Följde med mor till Dollar Store en sväng å hittade en sån fruktansvärt söt tupp! Den lät o flaxade o gick omkring! Tror Alicia ska få en sån av mig i Alla Hjärtans-present. Frågan är ju bara vem av oss som kommer uppskatta den mest?! :)

Imorrn ska nog lillsnuttan sova hos farmor o M ska på bandy o jag ska vara alldeles ensam hemma!!! Åhh, så skööönt! Då blir det gotta o Lets Dance o mys o... Närå, jag längtar inget. :) Sovmorron på lördag känns ju inte heller helt fel! Hade egentligen tandläkartid på lördag morron 8.45 men det är bra konstigt vad magsjuka kan komma som på beställning! Det är ju bara en vanlig undersökning så det kan jag ta när som helst.

Nä, nu ska det krypas när i sängen åsså hoppas vi att mattläggarn kommer o lägger in mattan imorrn. Mattan hade inte kommit idag, men om den kom in imorrn så skulle han nog komma förbi. Hoppas hoppas hoppas...

Avslutar kvällen med lite julbilder på världens sötaste tomtenissa.
Kramar.

    
   Alicia redo för julafton

   Favvojulklappen: en jättenalle från moster Åsa

   Beundrar julgranen, som man INTE fick röra

   Våldtäkt på en av mammas tomtar.. Hm..

Vilken syn!

Hihi! Var upp o tittade till Alicia för en stund sen. Nog för att jag visste att hon var tokig men... Såhär hittade jag henne i sängen:



...sittande, framåtlutandes mot en kudde som ligger i sängen bredvid henne. Å hon sov så gott så! :) Var ju tvungen att lägga ner henne, annars skulle hon ju fått ryggskott. Men hann hämta kameran innan o föreviga :) Lillsnuttan!

Blir bara en kortis idag. Är SÅÅ trött o ska gå o sussa nu.
Nattinatti.

I´m alive!!

Jippie!! Jag överlevde!! Har "jobbat" hela dan o det var helt okej. Skönt att komma ut o träffa alla gamlingar på jobbet, men det känns ju inte somom jag kommer gå tillbaka o jobba heltid på det där stället. 1, kanske 2, dagar i veckan klarar jag väl av, men mer... Nja...

Jag o Mattias så en så himla bra film igår kväll. Vi kom t.o.m genom hela utan att somna :) Taken hette den i alla fall o den var ruskigt bra o ruskig! En gammal CIA-agents dotter blir kidnappad o såld till trafficking. Riktigt otäck känsla i filmen men riktigt bra! Rekommenderas!

Tvätt-vägran blev en succé! Gissa vem som har tvättat nu ikväll. O som t.o.m står o hänger den nu! Det måste vara nåt galet. Men skönt. Han får gäna fortsätta vara galen för min del.

Ska nu krypa till kojs med min braiga bok jag har på G. Samma författare som skrev P.S. I love you. Nåt med regnbåge.. kommer inte ihåg, men riktig chick-litt är det i alla fall o lagom avancerat att mysa i sängen med.

Imorrn är det mysdag med Alicia som gäller kanske. Kanske ska erbjuda mina mattekunskaper till mammas kompis karl. Han pluggar in matte o har det inte så lätt stackarn. Jag tyckte matte var riktigt skoj o tycker det är skoj o lära ut så jag har lovat åka dit nån dag o plugga lite. Får se om det blir imorrn...

Sov gott.
Natt natt.

Ledig ikväll!

Snart kommer Alicias pappsen hem o då ska vi åka till Mohed o lämna henne. Hon ska sova där eftersom mamsen ju har fått för sig att hon ska börja jobba! Måste ju säga att känner mig kluven känslomässigt nu när det börjar närma sig. Å ena sidan ska det bli så himla skönt att få komma ut o träffa folk igen o bara vara jag. Men samtidigt så känns det lite nervöst eftersom jag inte varit där på så länge. Gruvar mig för att jag inte ska komma ihåg o kunna nånting nu när jag kommer tillbaka. Usch, jag har verkligen för höga krav på mig själv. Sen har vi ju det här med att lämna bort Alicia oxå. Det käns helt okej, eftersom jag vet att hon har det störtbra hemma med mormor. Och jag tror att det är ganska nyttigt oxå, då kommer det vara ännu mysigare när jag får vara hemma med henne alla andra dagar.

Just nu pågår en liten tvätt-vägran här hemma. Åtminstone från min sida, jag tror inte ens M är medveten om den :) Jag är så less på att tvätta så nu har jag bestämt mig för att låta bli! Jo, jag kan bli lite vrång när jag sätter den sidan till :) Tänkte att jag ska se hur lång tid det går innan M upptäcker att tvättkorgen nästan gråter för att den är så fullproppad med tvätt. Den är proppfull nu + att det ligger en uppsättning lakan utanför sen vi bytte sängkläder i fredas. Men jag vägrar!

Hm, undrar vad jag o M ska göra ikväll då när vi är utan bejs. NÄÄ, ine snusk! Tänkte snarare på att äta nåt gott (i lugn o ro.. wow!) o somna på soffan innan klockan blivit 9 :) Måste försöka komma i säng i tid om jag ska orka upp imorrn o jobba. Eller jobba o jobba, ska ju "bara" sitta o lyssna imorrn, men det gäller ju att vara på alerten så man kan börja lära sig lite igen!

Nä, nu ska jag gå upp o kika till lill-tufflan! Hon har sovit över en timme, hör inte till vanligheterna, så jag måste kolla så hon lever :)

Ha det gott.
Jobba i lugnt i veckan alla som ska det o ni andra myser på ändå!
Kram.


RSS 2.0