Sjukling

Jag "gav upp" efter halv 5 igår o idag blev jag hemma helt. Så tjatigt att vara halvdålig. Har ont i huvet till o från, nyser ibland men annars är jag ju "pigg". Får se hur jag gör imorrn.

Har inte gjort många knop idag. Var en "dålig förälder" o lämnade Allis på dagis nåra timmar o låg bara i soffan o vilade. När hon kom hem käkade vi lite o sen fick hon parssa (=plaska). Det bästa som finns =) Hon satt i duschen o donade med koppar o andra plastgrejer o jag satt utanför o tittade på. I över en halvtimme höll hon på o trixade =)

Om ni undrar så håller jag på o experimenterar lite med designen på min blogg =) Med mer eller mindre bra resultat emellanåt. Det blir förhoppningsvis bra i slutändan. Är ju inte så hemma på sånt där, men man lär sig...

Nä, nu kom karln precis hem. Blir nog ett avsnitt How I Met Your Mother innan sängdags.

Nattinatti.
Puss.

Aj aj aj....

Sitter med rejäl huvudvärk o ska snart åka o jobba, i 8 timmar. Hm, typiskt att man har ett samvete... Jag känner mig ju inte tillräckligt dålig för att stanna hemma. Åker väl dit i alla fall så får vi se om det håller.

Hemma är det ju inte lugn o ro heller så... Målarn är här o ska tapetsera trappen/hallen idag. Åh, vad jag längtar att få se det klart! Och sen när trappan är målad så kommer det att vara fint.

Nä, ska nog ta ett piller nu så det hinner börja verka innan det är jobbdags.
Hörs sen.

Tänkvärt...

Är precis på väg att krypa till kojs men jag var bara tvungen att lägga in en länk till en krönika som jag nyss läste. Det är Alex Schulmans flickvän/fru (?) som skrivit den. Tyckte den var så himla bra o tänkvärd. Visst är det väl sådär. Man sparar o sparar på saker, kläder, mat som det till slut är för sent att använda eller äta. Nämen inte kan man väl....? På en måndag....?

Nu ska jag i säng o krya på mig. Nyser o nyser o känner mig allmänt tung i huvet. Hoppas morrondan blir bättre.
Kramis.

TV-torka

Hm, undrar om man skulle pallrat sig i säng..? M är i Orbaden o roar sig. Det gör han rätt i. Jag sitter o letar nåt att titta på, misslyckas... Lillan sover sött o om jag får bestämma så fortsätter hon med det många timmar till =)

I torsdags blev det simning med syster. Riktigt skönt faktiskt! Vi var så duktiga så! Simmade faktiskt en hel kilometer (tror vi, tappade räkningen nåra gånger =)) innan det blev prat o mys i varma bassängen. Kul att umgås med syster, vi har lixom växt ikapp varann. Mycket trevligt! *gillar*

Äh, har inte mycket mer o komma med nu, men jag kan väl avsluta med en bild på världens underbaraste <3
Må så gott.



Det gäller att ha tungan rätt i munnen när man gör mästerverk =)


Färdigjobbad

Jobbat 9-19. Slut i huvet nu, jotack. Åsså sätter jag mig framför datorn igen när jag kommer hem?! Jo, men det är ju lixom inte samma sak... =)

Har bara 1 timme kvar på min övertid nu o den tar jag imorrn. Imorrn blir det ändå lagom dag igen 12-17. Sen hem en snabbis o käka, sen ska jag o syster in o simma lite. Det är ju varmbad imorrn så vi får väl se om det blir bara varm pool eller om vi faktiskt simmar en meter eller två oxå. Jo, det ska vi. Vi går ju in för Beach 2010 nu! =)

I helgen åker M bort o roar sig med jobbet. Jag o Brallan får stanna hemma o uva. Nä, det är skönt att han åker för då kan jag åka en annan gång. Det är faktiskt bra att göra saker för sig själv oxå tycker jag. Man måste få vara ensam ibland. Men sen att M bli bjuden på att åka till Orbaden o bada bubbel kan jag ju tycka är lite orättvist... =)

Nä, nu blir det nog lite popcorn o slappning i soffan innan det är dags att krypa till kojs. Har sovit som en prinsessa 2 dar i rad nu.  Känns riktigt skönt. Hoppas Allis sover lugnt inatt oxå så det blir skapligt lugnt i alla fall.

Sussa sött.

Övertid

Den här veckan har många/de flesta på jobbet blivit beordrade övertid 8 timmar. Vi fick lägga in det hur som helst, bara det blev gjort. Jag lade in 1 timme extra bara idag, men imorrn blir det 4 timmar extra. Och på onsdag jobbar jag mellan 9 o 19. 2 dagar på rad heltid plus lite till. Hmm, undrar hur det ska gå? Känns ganska okej nu, med tanke på att på extratimmarna ska vi göra andra sysslor än de vanliga, men fråga mig på onsdag vid 3-tiden så får vi se om det känns lika bra.. =) Med tanke på att jag fick huvudvärk idag av bara 5 timmars jobb så...

Har idag varit o beställt tapeter till vår hall på övervåningen. Det blir enfärgat vitt/grått på långväggar o en kortvägg. På kortväggen i trappan slog vi till med en tokrandig o tokfärgad tapet från Boråstapeter, London Spring Street. Kommer bli såå fint.



Imorrn ska snälla mamman o pappan (mina alltså) ta Alicia på kvällen. Då ska det bli sova av! Hon är fortfarande stök o bök på nätterna så sömnen är det sådär med... Skönt att man har familj som ställer upp o avlastar. Värt himla mycket!! Tack!!

Nä, får se om det blir en stund TV-tittande innan sänggång. Men ikväll SKA jag i säng i tid... Som vanligt antar jag *himlar med ögona*

Må så gott.
Nattinatt.


Lördagkväll...

Har haft mysig playdate med grannarna på kvällningen. Tack för det! Alicia började bli trött o smådryg =) så då ringde vi in grannarna så fick töserna stöka med varann lite. Jättemysigt att ha en lekkompis så nära. Sen trivs vi bra med föräldrarna också så klart =)

I övrigt så har jag jobbat lite åt pappsen idag. Han behövde göra annat så jag hoppade in 2 timmar o hjälpte till. Riktigt skoj att vara tillbaka där ibland. Om så bara för nån timme. Hur otroligt det än låter så trivs jag skapligt bra på jobbet nu för tiden också. Jo, jag är kvar. Tycker fortfarande att lönen kunde få vara något bättre, men trivs tokbra med arbetskamraterna åsså är det faktiskt rätt skönt att få komma ut bland folk. Särskilt så här efter jul när det blev mycket hemma-varande så är det skönt att vara sig själv för en stund... =) Men återkom om en månad när jag "vant" mig igen så är jag nog skitless...

Har en del projekt här hemma som skulle behöva åtgärdas under våren, får väl se hur det går. Trappen skulle behöva bli vit, sovrummet skulle behöva få en annan färg än kyckling-gul också annat piff o fix så klart.

Nu är det dags för ett avsnitt av underbara "How I met your mother". Vi har blivit helt fast. Lagom längd, ca 20 minuter, lagom ansträngande o underbar humor. Kan inte bli bättre.. Sen får det nog bli sängdags. Det är ju en dag imorrn också =)

Så gonatt..
På återseende..

Back in business ??

Hmm, är det fortfarande någon som tittar in här. Trodde den här bloggen var död... Kanske att man skulle försöka sig på en återupplivning..? Lovar inget men jag gör ett försök.

Tänker inte ens försöka att sammanfatta allt som hänt sen sist. Nöjer mig med att säga att lillan växer på längden o jag växer på bredden =) Närå, men som så många gånger förr så ska här börjas ett nytt liv. Sista helgen med en massa gotta. Så nu sitter jag o M med ostkrokar, chokladtomte o läskeblask o smaskar. Snart är det slut på dumheterna men jag njuter medan det går.

  
FREDAGSMYS

Jaja, vi får väl se hur det går med det här försöket att börja blogga igen. Har ju faktiskt saknat det, men ändå aldrig kommit igång. Förhoppningsvis ses vi snart igen.

Fredagsmys på er allihop =)
Kram kram.


RSS 2.0