Min lilla toka =)

Gissa om det var nån som var lycklig i lördas?! Packade in familjen o åkte o badade med syster o Peter. Till en början var hon lite avvaktande. Ja Alicia alltså, inte syster =) Å jag ska vara bra på svenska?! Nåja... Som sagt i början ville ALICIA mest sitta i mitt knä o kolla läget, men ju längre vi varit där (läs 2-3 minuter) så blev det mer o mer fart. O innan vi hunnit därifrån så var hon livsfarlig i vattnet! Hoppade handlöst från småkanter som fanns i det lilla vattenlandet o det blev både en o sju kallsupar =) Men kul hade hon! Tyvärr glömdes ju kameran hemma, den får följa nästa gång. Ni får 2 badbilder från i somras istället

 


Igår blev det pannkaka här hemma. Att äta alltså =) Alicia hjälpte till att vispa o när jag vände ryggen till passade hon även på att provsmaka pannkakssmeten =) Hon hade liksom "mjölk"mustasch, så jag frågade om hon hade smakat. "Nää" fick jag till svar. Nänä.. Tog kort på det också, men det blev inte så bra, typiskt!

Målningen har fått stryka lite på foten här hemma nu när det OS. Sitter mest o degar framför TV´n på kvällarna o får inget gjort. Jag längtar tills OS är slut så man kan komma i säng i tid på kvällarna. Som det är nu blir det inte kväller förrän tidigast 23.00. Men det är det värt, många medaljer har det ju faktiskt blivit. Hejja Sverige!

Nu gör vi ett försök att komma i säng.
Natti natti.


JAG HATAR SNÖ !!!

Fy katten vad jag är less på det här snövädret nu! Har vi inte fått så vi klarar oss?! Hade det varit en vecka före jul så hade jag välkomnat det mer än gärna, men nu vill jag ha vår!! I helgen ska det ju bli snökaos också.. Hoppas inte det hinner komma imorrn förmiddag bara.

Vi har tänkt åka o bada med lillfräsarn på Hällåsen. Moster Åsa o Peter ska också med. Det ska bli så skoj att se Alicia när hon får bada däruppe =) Varmt vatten, rutschkana o djur som sprutar vatten, kan det bli bättre för en liten som älskar vatten? =) Bara vi nu inte blir insnöade..

Jahapp, då är hon igång. Är lika bra att krypa i säng då =)
Nattinatt.

Happy Valentine

Alla hjärtans dag! Är det så mycket att hänga i julgran egentligen?! Njä, inte tycker jag det. M har jobbat hela dan, 10-21, så oss berörde det då inte. Fick förstås en blombukett igår i förskott =) men ändå...

Äntligen har vi fått åtminstone EN sån där jättehärlig vinterdag! Lagom kallt o strålande sol. Jag o Allis var ute nästan 2 timmar o åkte pulka o "skottade snö", med plastspade, i hink.. =) Flisan med mamsen kom ut dom med. Följde med oss in sen o busade lite. Skönt med lite sällskap när man är ensam hela dan.

Veckan i övrigt har inte bjudit på nåt särskilt, därav avsaknaden av blogginlägg. Känns liksom inte helt väsentligt att skriva om jobb-tråk, dagishämtning, matning o sovning. Varje dag... Till helgen hoppas vi på finväder, då blir det nog lite korvgrillning o mys ute. Är det tråk-väder blir det kanske ett besök på Hällåsen med Brallis. Rekognoserade barnbassängen i tisdags när jag o syster var o simmade, o det så riktigt jäsigt ut. Kan nog bli svårt o få tösen därifrån =)

Nä, ska försöka komma i säng i tid ikväll. Hmhmm.... =)
Må så gott.
Natti.

VAB igen..

Det blev VAB idag med. Febern är borta o igår kväll var vi helt inställd på att skicka krabaten till dagis, men hon hostade så himla mycket imorse så hon fick vara hemma en dag till. Blir det inga större förändringar över natten blir det nog jobb o dagis imorrn i alla fall.

Tänk om alla jobbdagar fick vara som den i lördags. Första gången, på mycket länge i alla fall, som jag kände mig glad och tyckte att jobbet var toppen. Anledning? Det var lungt, ringde nästan inget alls o jag satt o besvarade mail hela dan nästan. Det kändes helt rätt, det vill jag göra!

Imorrn blir det simning med syster igen. Skönt att ha nånting bokat. Även om det bara är en dag i veckan, så är det bättre än ingenting. Skönt att få röra på sig o skönt att komma hemifrån en stund. Har tänkt att jag skulle börja göra lite här hemma också. Några situps, benböj o kanske armhävningar skulle väl även jag kunna fixa =)

Hm, vad är det på burken ikväll då..? Hihi, "Familjen Annorlunda"... Helt plötsligt känns det inte så jobbigt att bara ha en bråkstake. Våra små bekymmer blir helt plötsligt väldigt... små. Nu börjar det!!

Ha det gott.

Fredagsmys ?

Oj, nu blev det visst ett litet blogg-uppehåll! Skämmes!!

Här hemma har vi för tillfället sjukstuga =( Så, så mycket fredagsmys är det väl inte... Alicia började i onsdagskväll med snuva. Nåja, det var ju inte så hemskt men för säkerhets skull stannade vi hemma på torsdan o tur var väl det för sen kom febern! Så nu snoras o hostas det till 39 graders feber =( Stackars pluttan. Som tur är har mamsen min varit här både igår o idag o hållit oss lite sällskap. Gick upp o lade mig o vilade lite idag, för tiden mellan 4 o 7 imorse tillbringade jag o Brallis på soffan. Tack mamsen!! =)

Imorrn är det jobb. Känns helt okej att jobba en lördag, man får ju en dag ledig i veckan istället, så... Åsså är det ju (oftast) lite lugnare på helgen.

Vi har kommit igång med målning av trappan också! JEJ!! =) Räckena o nåra andra brädor är klara. Nu är det bara resten kvar...

Nä, om man skulle gå o hämta sig nå gotta kanske =D
Hejdå.

RSS 2.0