Plötsligt händer de!

Så har då äntligen Bravida varit till oss! Det var tydligen kompressorn som behövde bytas ut.. På en 2 månader gammal maskin!? Det första teknikern sa när han kom in var "Oj.. vad det låter!" Jo, det gör ju lixom det. O nu ska vi få vänta på nya kompressorn i ca 2 veckor. Jaja, nu har ju i alla fall nån varit till oss.

Lillan har lärt sig att resa sig så det är nya innegrejen just nu! Till mammas o pappas stora förtret. Det krävs lixom lite mer vaktning nu. Hon reser sig mot allt o är väl inte alltid så stadig på foten om man säger så :) Men det är så kul att se henne, hon tycker verkligen det är hur kul som helst. Hon ser ju saker nu som hon aldrig sett förut!

Imorrn är det partaj! Ska bli så skoj! Skönt att komma iväg o slappna av en stund. Alicia blir i Mohed så hon har det nog bra. Eller nog förresten, det vet jag att hon har! Först så blir det bad o mys på Hällåsen o sen blir det god mat (förhoppningsvis *ler*) o god dryck o gott sällskap :) Förmodligen blir det utgång o svängning av dom lurviga.

Äh, känner att mina blogginlägg varit lite trist. Så istället för att skriva nå mer trist så säger jag gonatt.
Ha en go´ helg!

Kommentarer
Postat av: myran

Det är ida M som slutar :(

2009-02-21 @ 20:23:30
URL: http://mcmyran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0