..

Hallojsan! Jag har ont i maggen. Friterat till middag o kaffe till efterrätt, då får man skylla sig själv :(

Jäkla pissväder har vi oxå! O till råga på allt ska det hålla på ett tag verkar det som. Jag vill ju vara ute o dona juh! Det enda positiva är att vi blir av med lite pollen. Det är bra!

Jaha, så är man ett år äldre oxå! Fick spikmatta av M o Alicia o jag måste väl erkänna att jag varit lite skeptisk o tyckte att det är säkert bara en "fluga", men fy vad skön den är. Eller nja... ni förstår vad jag menar. Låg häromkvällen på den ca 20 minuter o kände att jag höll på att somna. Tog bort mattan o däckade totalt! Jag var knappt medveten om att M kom in med Alicia som vaknade en timme senare. Jag hade knappt varit kontaktbar sa M o hade somnat om direkt. Vaknade efter ytterligare en timme o kände mig helt snurrig.

Hade flickorna på fika oxå på söndag. Fick halsband o vanilj-ljus av Mia o Bea. Aromamassage av Jempa, Stina o Vera. Underbara må-bra presenter. Åh, vad jag tycker om o fylla år :)

Imorrn fyller min pappsen år. Han ska oxå få en spikmatta, tror inte han läser så därför törs jag skriva det :) Av mig o familjen ska han få en tröja. Varför blir det alltid så "tråkiga" presenter till papporna?! Kläder, verktyg eller böcker brukar det bli till min pappa i alla fall o det är väl inte spännande kanske.

Nä, nu är matchen snart slut så nu blir det nog nattinatti snart. Så himla trött o seg idag. Skyller på vädret! :)

Kommentarer
Postat av: Bea

Jag har också haft ont i magen idag o varit seg och trött...Typ legat i soffan och kollat på TV hela dagen, usch man blir förslöad av sådant här väder!

2009-06-10 @ 22:02:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0