Tisdag

Idag har jag o lillan haft besök av "tant Kicki". Riktigt trevligt. Längesen vi sågs så det var kul att prata lite tok. Annars har vi inte gjort så mycket. Var ute i lekparken en stund o grävde i sanden. Det var så fint väder, men det blåste som attan så vi blev inte långvariga.

Uppdraget hemma nu för tiden är att få tokan att inse att det inte är farligt att gå med skor på fötterna. Utan skor så går det undan som bara den, men så fort hon får skor på sig så är det som om hon får cement på fötterna. Det går lite bättre nu, hon låg i hårdträning hemma hos mormor igår... :) Idag kom M hem med present åt lillan.



Underbart söta, rosa skor som hon faktiskt tog några steg med. Det finns nog hopp för henne oxå :)

Imorgon står läkarbesök på schemat. Vi fick ju göra ett besök på jouren för ett tag sen då det visade sig att Alicia förmodligen är allergisk mot ägg oxå. Imorrn ska vi alltså upp på provtagning o jag ska fråga om dom kan kolla pollen oxå. Tycker hon har kliat mycket i näsa o ögon ett tag. O inte förvånar det om hon skulle vara allergisk mot det med. Välkommen in i familjen din lilla stackare.. :) Lycklig är hon i alla fall ändå:




Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0